Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Alege anvelope
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Brend
Model
Pret
Rezultatele cautarii: 1743 Sortare по:

Inutil sa mai precizam ca cauciucurile de vara Kumho sunt un simbol al raspandirii uimitor de rapide in intreaga lume.
Avand in vedere realizarile concernului cu acelasi nume si amploarea sa globala, este surprinzator cat de veche este compania. Da, este inca foarte tanara in comparatie cu alti lideri de pe piata cauciucurilor. A fost fondata sub denumirea de Samyang Tire in 1960, intr-o perioada de dezvoltare economica intensa in Coreea de Sud.

Anvelope de vara Kumho – extinderea internationala

Marca este cunoscuta sub denumirea actuala din 1977, cand a fost redenumita in legatura cu planurile de extindere internationala. Proprietarii au inceput foarte repede sa caute sa isi ofere produse in afara pietei interne.

Pentru a intelege mai bine nevoile clientilor americani si europeni, au deschis centre de cercetare si dezvoltare in Akron (Ohio, SUA) si Birmingham (Marea Britanie). In timp, acestora li s-au alaturat unitati similare din Germania (Buchholz) si China (Tianjin).

Una dintre modalitatile de a atrage interesul clientilor pentru produse a fost implicarea marcii in sporturi mari, nu doar in sporturile cu motor. Producatorul coreean este incantat sa furnizeze pneurile sale pentru curse - de exemplu, pentru Auto GP sau Formula 3 europeana. De asemenea, el este patron al evenimentelor de fotbal si de baschet, precum si al competitiei profesioniste de fotbal din Spania La Liga si al meciurilor din NBA.

Datorita acestui fapt, notorietatea marcii reprezentate ramane la un nivel inalt de-a lungul anilor, inclusiv in atelierele auto. Aceste cauciucuri de vara au castigat o imagine de produs fiabil, oferind siguranta neconditionata si accesibilitate la un pret foarte rezonabil. Marca a adoptat, de asemenea, inovatia - a fost unul dintre primii producatori in lume care a introdus anvelopele Run-Flat.

Cauciucuri de vara Kumho – de calitate inalta

Scopul marcii a fost intotdeauna acela de a tinde spre cea mai inalta calitate, dupa cum o demonstreaza cooperarea cu diversi producatori de autovehicule. Mai multe modele de masini bine cunoscute produse de marci precum Volkswagen, Kia si Mercedes-Benz pleaca ca reprezentantele auto cu anvelope Kumho de vara. Aceasta este o recomandare importanta, avand in vedere cerintele ridicate impuse furnizorilor de cauciucuri si jante la primul montaj.
In 2018, marca Kumho si-a schimbat proprietarul. Actiunile sale au fost cumparate de consortiul chinez Doublestar. Acest lucru a deschis calea pentru noi investitii si pentru extinderea productiei si a gamei de produse. In prezent, articolele gigantului chinez Kumho sunt produse in 3 fabrici din Coreea de Sud, alte 3 fabrici din China si o fabrica din Vietnam. Unitatile de cercetare si dezvoltare ale marcii functioneaza in SUA, Marea Britanie si Germania. 
Pentru mai multe informatii despre anvelope de vara Kumho corespunzatoare vehiculului Dvs, contactati operatorii magazinului CasaAuto in Chisinau.

Cum pot verifica dacă mai pot conduce anvelopele vechi?

Pentru a verifica valabilitatea anvelopelor vechi, trebuie sa masurati inaltimea reziduala a benzii de rulare, daca mai aveti aproximativ 4 milimetri, anvelopa dvs. s-a uzat cu aproximativ 60%, in acest scenariu, sansele de franare pe un drum umed nu sunt foarte mari.De asemenea, este important sa intelegeti ca banda de rulare trebuie masurata in diferite parti ale rotii, in cazul in care cauciucul a fost pompat sau nu pompat, atunci proiectorul va sta diferit, daca doar o parte a fost uzata, caz in care trebuie sa verificati urgent suspensia.

Care sunt diferentele dintre anvelopele ieftine si cele scumpe din marca Kumho?

Principala diferenta dintre cauciuc este in calitatea compusului de cauciuc, este deja un amestec si depinde de ce fel de cauciuc va avea rezistenta si model pe banda de rulare.

Este posibil să conduceți anvelope de iarnă marca Kumho vara?

Totul se poate face daca este atent si fara abuz. Dar consecintele conducerii in timpul verii asupra anvelopelor de iarna pot fi deplorabile, anvelopele de iarna sunt fabricate dintr-un compus din cauciuc moale pentru temperaturi sub zero, ceea ce implica o manevrare slaba vara, fara a mentine tractiunea si a creste distanta de franare.

Pot comanda Anvelope all-season marca Kumho de la dvs.?

Da, puteti comanda livrarea la domiciliu in Moldova a anvelopelor noastre all-season si summer