Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Accesorii auto

Accesoriile auto sunt necesare pentru a asigura siguranta si confortul in timpul conducerii. Oricine foloseste accesorii specializate va fi cu siguranta mai atent pe drum si mai calm atunci cand conduce.

beneficiile accesoriilor auto.

Oamenii doresc sa cumpere accesorii auto pentru a face mai placut sa mearga la lucru cu o multime de caracteristici moderne in masina. Cineva isi completeaza masina cu accesorii scumpe, cum ar fi un radio auto sau un sistem multimedia. Dar accesoriile mai ieftine din masina cresc, de asemenea, nivelul de confort in timpul functionarii masinii si ofera soferilor incredere pe drum.

Astfel de detalii pot fi impartite in patru categorii:

✔ echipamente de iluminat, accesorii auto care îmbunătățesc recunoașterea mașinilor de către alți participanți la trafiс;

✔ echipamente de ajutor de urgență care ajută în situații de urgență care apar în timpul deplasărilor (pompe de anvelope, stingătoare de incendiu, carlig de remorcare, semne de oprire de urgenta). Si, de asemenea, pentru a oferi primul ajutor;

✔ accesorii auto care contribuie la îmbunătățirea indicatorilor de siguranță (vorbim despre oglinzi de ceață, scaune auto pentru copii etc.);

✔ accesorii pentru mașini care măresc nivelul de confort în cabină (vorbim despre covorașe, suveniruri, Protecții solare, scrumiere, umerase, cotiere, difuzoare, Încărcătoare, ventilatoare, aspiratoare etc.).

Magazin online de accesorii auto CasaAuto

Toata lumea are o oportunitate reala de a cumpara accesorii auto la propriul gust. Este profitabil si usor, deoarece exista o mare selectie de produse relevante care pot face apel la toata lumea. Desigur, accesorii utile pentru autoturisme, proprietarii carora le veti cumpara in magazinul nostru, va pot face vehiculul mult mai atractiv din punct de vedere extern. Masina va atrage atentia in timpul calatoriei. Acesta va deveni mai confortabil din interior, daca te uiti la interior.

Noi vindem numai produse de cea mai înaltă calitate. În mod literal, tot ce aveți nevoie este vândut aici, indiferent de cererile individuale și capacitățile financiare ale unui anumit client.

Magazin Online de anvelope auto în Moldova Casata.md acesta este un loc unde puteți comanda și cumpăra anvelope, precum și multe accesorii necesare pentru mașină la cel mai bun preț. Produsele sunt prezentate în cea mai largă gamă, în timp ce calitatea lor ridicată este garantată. Pentru a achiziționa produsul, utilizați formularul special de pe site.

Casaauto nu este doar un magazin, specialiștii noștri lucrează și de a ajuta proprietarii de automobile din Moldova în jurul valorii de ceas, furnizarea de astfel de servicii ca: lustruire faruri, realimentare aer conditionat pe auto, echilibrare roți și altele, puteți vizualiza și pentru serviciile pe care le efectua pe site-ul nostru Casaauto.md