Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Alege anvelope
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Brend
Model
Pret
Sezonalitate
Iarna
Vara
All seasons
Ascunde
Cauta
Rezultatele cautarii: 5794 по:

Anvelopele Nokian sunt produse din anul 1932 si se bucura de un succes considerabil la nivel international. Fiind concepute in traditiile specifice din Finlanda, Nokian a cucerit milioane de conducatori de masina din intreaga lume prin putere, performanta si design unic, un succes colosal mai ales fiind marcat de catre anvelopele de iarna.

Nokian anvelope  pentru orice anotimp

Dat fiind faptul ca Finlanda si iarna au devenit doua cuvinte practic sinonime, acest anotimp fiind destul de proeminent in regiunea data, este evident ca specialistii au atras o atentie sporita dezvoltarii pneurilor Nokian de iarna. Dar aceasta nu inseamna nicidecum ca anvelopele Nokian preconizate pentru sezonul de vara si cauciucurile Nokian all-season sunt neglijate, din contra acestea de asemenea au devenit produse la nivel pentru asigurarea sigurantei maxime. Compania promoveaza pe larg transportul sigur in toate conditiile, acesta fiind si principiul fundamental dupa care se conduce intreprinderea de la crearea acesteia si pina in ziua de azi. Un alt motiv de a acordat atentie si preferinta anvelopelor Nokian este desigur datorita intrebuintarii unor materiale care nu dauneaza mediului inconjurator, lucru extrem de important in conditiile societatii actuale. Brandul este axat pe producerea cauciucurilor destinat masinilor de tip pasager, camionete, camioane si altele, livrind practicabilitate si unicitate prin fiecare pneu, nu este o simpla companie, ci o intreprindere axata pe viitor si realizari majore pe plan international.

Nokian Moldova cea mai buna alegere

Nokian reprezinta un brand puternic, inclusiv in tarile nordice si in Rusia, in timp ce Europa Centrala si America de Nord semnifica piete in care brandul isi propune sa se afirme masiv pe viitor si sa se extinda. Scopul companiei este de a se afirma pe toate pietile importante din intreaga lume, astfel ca fiecare in parte sa cunoasca despre brandul in cauza. Anvelopele companiei sunt produse in fabrici localizate in America de Nord, Finlanda si Federatia Rusa, fiind urmate cu strictete toate normele corespunzatoare de calitate. Magazinul online de anvelope Casaauto.md propune o diversitate extinsa de cauciucuri Nokian la cele mai rezonabile preturi din Republica Moldova. In urma efectuarii unor testari de catre cercetatori in domeniu au fost stabilite niste idei fundamentale ce tin de functionalitatea Nokian anvelope . Ambreiaj bun cu diferite suprafete de drum, distanta de rulare micsorata si indice bun de manevrare sunt doar unii dintre factori care au fost identificati in urma cercetarilor. Nokian cauciucuri  se disting de asemenea printr-un nivel micsorat de zgomot, ceea ce garanteaza o deplasare lipsita de griji. Confortul adevarat este asigurat de pneurile de acesta marca. Cumparati cauciucuri Nokian cu un pret avantajos de la online magazinul de anvelope auto Nokian in Chisinau Casaauto.md, beneficiind de cele mai avantajoase preturi. Casaauto.md este la indemina dumneavoastra de a va oferi pneuri performante si sigure in orice conditii de drum. Faceti rost de un set exceptional de cauciucuri pentru automobilul dumneavoastra!

Care sunt caracteristicile anvelopelor Nokian?

Anvelopele auto Nokian au castigat locul de onoare pentru cei care fac o treaba excelenta cu impingerea, asa ca calarirea pe o suprafata umeda sau in ploaie nu este teribila pentru astfel de anvelope.

Aveti anvelope Nokian de iarna si de vara?

Da, avem anvelope marca Nokian de vara, iarna si tot sezonul.

 

Aveti capacitatea de a livra anvelope Nokian?

Da, livrarea si re-curatarea anvelopelor functioneaza in toata tara.

 

Cum sa comandati anvelope Nokian si sa plasati o comanda?

Puteti comanda anvelope contactand contactele listate pe site sau sunand la +373 609 05 555