Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Alege anvelope
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Brend
Model
Pret
Producator
Accelera
Achilles
Aeolus
Altenzo
Amtel
Annaite
Apollo
Atturo
Austone
Avon
Barum
BF Goodrich
Blacklion
Bridgestone
Continental
Contyre
Cooper
Cordiant
Dayton
Debica
Doublestar
Dunlop
Durun
Effiplus
Energizer
Falken
Federal
Firenza
Firestone
Fulda
General tire
Gislaved
Goodride
Goodyear
Grenlander
Gripmax
GT Radial
Haida
Hankook
Headway
Hercules
Hifly
Horizon
Infinity
Interstate
Invovic
Ironman
Jinyu
Kelly
Kenda
Kingstar
Kleber
Kormoran
Kumho
LANDSAIL
Lassa
Laufenn
LingLong
Marangoni
Matador
Maxxis
Mazzini
Metzeler
Michelin
Mirage
Motrio
Nankang
Nereus
Nexen
Nitto
Nokian
Ovation
Petlas
Pirelli
Premiorri
Radburg
Roadstone
RoadX
Rockstone
Rosava
Sailun
Sava
Semperit
SilverStone
Sportiva
Starmaxx
Sumitomo
Sunfull
Sunwide
Taitong
Tenax
Tigar
Toyo
Tracmax
Tri-Ace
Triangle
Tunga
Unigrip
Uniroyal
Viatti
Viking
Voltyre
Vredestein
Centara
Winda Boto
Windforce
Yokohama
Zeetex
Altai Shina
Belshina
Minerva
Taurus
Aurora
Tatko
Strial
Orium
Firemax
Powertrac
Strial
Waterfall
Tourador
Leao
Valleystone
Delinte
Intertrac
Firelion
Agate
Goform
Tourador
Zeta
Toledo
Torque
Fortune
Platin
Ascunde
Cauta

Anvelopele pentru toate anotimpurile in Chisinau sunt de obicei un compromis rezonabil intre anvelopele de vara si de iarna. Acestea pot oferi o conducere foarte confortabila daca vremea este buna. De asemenea, aceste anvelope ofera de obicei o senzatie de siguranta completa in situatii destul de riscante: la temperaturi scazute, ploi sau chiar zapada slaba.

Cu toate acestea, este important sa cumparati anvelope pentru toate anotimpurile in functie de tipul de rute parcurse si de conditiile meteorologice preconizate. Daca aveti indoieli, va rugam sa ne contactati. Impreuna cu siguranta vom alege cele mai bune anvelope pentru toate anotimpurile pentru vehiculul dvs.

Rezultatele cautarii: 8064 Sortare по:

In Chisinau anvelope pentru toate anotimpurile este cea mai buna solutie pentru o calatorie confortabila. Acestea sunt create pentru a combina la maximum caracteristicile tehnice ale omologilor lor de iarna si de vara.

Anvelope all season – cea mai buna solutie

Nu toti proprietarii de masini sunt linistiti in ceea ce priveste schimbarea anvelopelor odata cu debutul unui sezon rece sau cald. Majoritatea soferilor sunt deranjati de aceast proces. Odata cu aparitia anvelopelor pentru toate sezoanele pe piata moldoveneasca, multor a devenit clar ca problema poate fi rezolvata. Trebuie sa cumparati pneuri all season. Si, astfel, economisiti o suma mare de bani, deoarece nu va mai fi nevoie sa mergeti la montarea anvelopelor de 2-3 ori pe an.

Desi este putin probabil ca oamenii sa inceteze vreodata sa se certe pe acest subiect. Trebuie sa iau 2 seturi de anvelope pentru vara si pentru iarna sau sa ma descurc cu singurul, dar atotcuprinzator. Dar un set de cauciucuri pentru toate sezoanele, desigur, este convenabil in acele cazuri in care este imposibil sa stochezi un al doilea set din cauza lipsei de spatiu. Si exista si o lipsa de timp pentru schimbarea anvelopelor.

Trebuie sa spun ca are sens sa cumperi anvelope all season noi. Desi cerintele pentru acesta sunt extrem de ridicate. Este vorba de rezistenta si rezistenta intr-o perioada calda. Si, desigur, elasticitatea pe vreme geroasa. Vara, spinii pot sa nu fie spini acceptabili. Pe de alta parte, sistemul de laminare nu poate esua in timpul iernii. Cu toate acestea, CasaAuto are anvelope all season ieftine noi si excelente la Chisinau, a caror functionare va aduce doar emotii pozitive.

Dupa cum sugereaza si numele, anvelope all season sunt anvelope concepute pentru a fi utilizate pe tot parcursul anului. Dar alegerea lor trebuie sa fie atenta, deoarece aceste produse nu sunt potrivite pentru toate zonele climatice. In acest sens, tara noastra este o zona ideala pentru utilizarea lor.

De ce anvelopele pentru toate anotimpurile sunt atractive?

Anvelopele ieftine pentru toate anotimpurile au devenit populare relativ recent. Sunt durabile, fiabile si versatile. Aceasta este ceea ce le face atractive pentru consumatorii din secolul XXI.

Doriti sa alegeti aceste produse in mod rapid si cu un avantaj maxim? Atunci adresati-va la magazinul online CasaAuto, de unde puteti cumpara cauciucuri pentru toate anotimpurile de inalta calitate. Am reusit sa colectam cel mai bogat asortiment de anvelope de la producatori de renume, in ciuda faptului ca preturile sunt foarte accesibile!

Unde sa cumparati cauciucuri ieftine all season?

Clientii nostri nu sunt nevoiti sa piarda timpul vizitand magazine. Selectati produsul care va place pe site-ul nostru web sau contactati-ne telefonic si platiti-l intr-un mod convenabil pentru dvs..

Daca nu puteti decide ce anvelope all season noi sa cumparati, angajatii nostri de inalta calificare va vor oferi servicii excelente si va vor ajuta sa alegeti pneuri all season, cauciucuri de iarna si anvelope de vara la un pret scazut in conformitate cu masina dvs. si caracteristicile de functionarea a acesteia. Acestia va vor sfatui cu privire la orice intrebari la schimbarea anvelopelor, inclusiv cu privire la actiunea de a cumpara cauciucuri cu montaj gratuit. O comanda poate fi facuta online completand un formular special. Va asteptam!

Care sunt cele mai populare anvelope all-season din Moldova?

Magazinul online de anvelope CasaAuto.md are o selectie larga de anvelope pentru toate anotimpurile, cele mai populare dintre acestea sunt:

Puteti cumpara anvelope pentru toate anotimpurile in rate la CasaAuto?

In centrul de anvelope CasaAuto, puteti cumpara anvelopele si alt produs in rate, puteti lasa o aplicatie pe site-ul nostru sau sunand la +373 60905555

Este posibila utilizarea anvelopelor pentru toate anotimpurile in Moldova?

Se recomanda utilizarea anvelopelor pentru toate anotimpurile pe drumuri asfaltate in tarile unde nu exista temperaturi extrem de scazute in timpul iernii.

Cat costa anvelopele pentru toate anotimpurile in Moldova?

Preturile pentru anvelopele all season sunt listate pe site-ul. De asemenea, se recomanda verificarea preturilor si disponibilitatii marfurilor cu operatorii la numar +373 60905555